• 888 Poker

  888poker som lanserades i juli 2002 ägs av företaget 888 Holdings Plc som grundades 1997 av två par bröder, Avi och Aaron Shaked samt Shay och Ron Ben-Yitzak. 888poker fokuserar huvudsakligen på pokerspel men även andra kortspel. Sajten erbjuder förutom insatsspel även gratisversioner av deras spel för spelare som inte vill riskera att förlora egna pengar men ändå ta del av underhållningen eller för spelare som bara vill öva. Sajten har egen programvara som man kan ladda ned om man vill eller så kan man spela direkt på sajten utan någon nedladdning. 888poker står idag som ett av de starkaste branschalternativen för både nöjesspelare och proffs.

  888poker är det snabbaste växande pokerrummet online där en ny spelare registreras var 12:e sekund. I dagsläget har över 10 miljoner spelare runt om i världens registrerat sig. 888poker riktar sig till alla som är intresserade av poker. Enligt uppgift har sajten världens största utbud av kontantspel och online-turneringar vilket gör att de allra flesta hittar ett bord som passar ens behov, oavsett hur erfaren man är som spelare eller hur mycket man vill spela om.

  Kampanjer av olika slag förekommer med jämna mellanrum och på olika nivåer. Nya erbjudanden presenteras ständigt, från det att man först registrerar sig som medlem och sedan under ens fortsatta spelarkarriär. Det spelar ingen roll om man är en nöjesspelare utan någon större erfarenhet eller om man är en spelare av yttersta världsklass. Det räcker med att öppna ett spelkonto för att du ska bli erbjuden 88 USD att spela för utan att det finns några krav på att du måste göra en insättning.

  888poker har kontantbord i en rad olika pokervarianter som exempelvis Texas Hold’Em, Omaha Hi, Omaha Hi-Lo och 7 Card Stud. Om du inte redan har ett favoritspel har du flera olika varianter att testa dig fram igenom.

  Att slå sig in på pokermarknaden är ingen uppgift man tar lätt på. Därför har 888poker arbetat hårt och ihärdigt med att profilera sig som ett seriöst och pålitligt alternativ till de stora och redan etablerade turneringsarrangörerna. Många spelare på 888poker har lyckats kvala sig vidare till både World Series of Poker i Las Vegas och Europa. Utöver detta har sajten en egen pokerserie, 888 Live, som erbjuder fina turneringar till förhållandevis låga inköp.

  888poker kan du spela både på dator och din mobila enhet. Appar finns att ladda ned både i Google Play och Apple App Store.