• iPoker

  iPoker är ett pokerrum online som ägs av PlayTech och rankas idag som det tredje största pokerrummet i världen. iPoker blev 2014 utnämnt av EGR som världens främsta pokernätverk och har under sin tid fått flera stora och eftertraktade priser.

  iPoker strävar efter att leverera säkra och rättvisa spel. De har utvecklat en sofistikerad numerisk slumpgenerator, en RNG (Random Number Generator), som garanterar ett slumpmässigt utfall på alla deras onlinespel. Som extra garanti kontrolleras spelen med jämna mellanrum av GLI, ett internationellt erkänt och respekterat bolag som certifierar och kontrollerar spel på nätet. iPoker har bästa möjliga teknik och verktyg för att förebygga och upptäcka fusk av olika former för att försäkra sina pokerspelare en säker och rättvis pokerupplevelse. Detta samtidigt som de erbjuder ett stort utbud av turneringar samt spel för alla spelare oavsett grad av skicklighet eller erfarenhet.

  Brands

  iPokers pokerrum hittar du hos några av de största namnen på spelmarknaden. Bland ett urval kan nämnas stora spelbolag som William Hill, Bet365, Betfair, Everest Poker, Ladbrokes och Expekt.

  iPoker lanserades som ett pokernätverk för onlinespel 2004 och har bara vuxit sedan dess. En milstolpe i nätverkets historia skrev 2007 när de gick ihop med Tribeca Network vilket gjorde att det blev världens största multi-rums pokernätverk online. Nätverket fick över natten en trafik på över 30000 återkommande spelare. Sådan tur var hade de ansvariga för nätverket redan förutsett en sådan anstormning av spelare varför uppgraderingar av bandbredd och server klarade detta utan problem.

  Under de följande åren fortsatte iPoker-nätverket sin utveckling och förvärvade fler pokersajter till dess redan omfattande nätverk vilket i sin tur samlade ihop fler spelare. Samtidigt som nätverket växte utökades även dess förmåga och kapacitet att erbjuda bättre lockelser via nätverkets kampanjer och marknadsföring. Nätverket blev bland annat exklusiv värd för European Championship of Online Poker (ECOOP) och ger även möjligheter till flera spelare att ta plats vid storslagna turneringar varje år, inklusive de storslagna WSOP och EPT-evenemangen.

  iPoker-nätverket drar dagligen till sig tiotusentals spelare till dess medlemmar vilket garanterar att det alltid finns bord och turneringar tillgängliga för spelarna.